onsdag den 18. november 2009

ANIMATION!

I dag animerede animatorerne deres første walks. Det ser sikkert sjovt og nemt ud på billederne, men man skal holde tungen lige i munden, og passe på ikke at skubbe til noget. Armaturerne gør det ikke nemmere, de er alt for svære at bøje, så nu knokler vi for at lave nogle nye.





tirsdag den 17. november 2009

Stop-motion workshop

I går ankom animatorerne, vi begyndte at lave tests med modellervoks og prøve udstyr og software. I dag begyndte vi at modellere dukkerne og gjorde klar til animationen. I morgen laver vi så de første test animationer. Animatorerne skal hver lave Rasmus eller Caroline der sidder på en træklods, rejser sig og tager 4 skridt. Det bliver vildt at se dukkerne bevæge sig.




søndag den 15. november 2009

Dukkerne er ankommet

Så er dukkerne så småt begyndt at "dukke" op. De har ladet vente på sig, da vi først skulle have produceret en god håndfuld armaturer.





lørdag den 14. november 2009

gang og armaturer

Hej igen.

I morgen kommer animatorerne. De starter med en uges stop-motion kursus. Jeg glæder mig helt vildt til at se nogle karakterer komme til live i vores kulisser.

Hele ugen er gået med at blive færdig med de sidste set-stykker. Jesper har mere eller mindre boet på filmskolen for at nå det til tiden. Jeg har siddet og knoklet med armaturerne, som vi efterhånden har en 5-10 stykker af.







mandag den 9. november 2009

fredag den 6. november 2009

Kun 1 uge til animatorne kommer

Så nærmer tiden sig med hastige skridt. Der er travlt i vores værksted, men humøret er højt.